Het team van Van Rijn optiek

Hallo,

Ik ben Fred Boorsma, het gezicht van Van Rijn Optiek in Alkmaar.

Sinds 1999 ben ik werkzaam geweest voor diverse optiekbedrijven voordat de kans zich voordeed Van Rijn Optiek over te nemen in 2015. Hierdoor heb ik een zeer gedegen basis gelegd om je te helpen met zien. Ik verzorg de oogmetingen en pas ook harde en zachte contactlenzen aan. Het is mijn doel de hoge graad van service die je gewend bent vast te houden en verder uit te bouwen. Hou onze website, instagram enĀ  facebook in de gaten.

Mijn missie voor Van Rijn Optiek is als volgt;

“Van Rijn Optiek helpt mensen met zien middels hoogwaardige en onderscheidende kijkoplossingen met een zware focus op service en klanttevredenheid zodat er sprake kan zijn van langdurige partnerschappen”

Ik help je graag met zien bij Van Rijn Optiek in Alkmaar.

Afspraak maken

Online reserveringsformulier

Klik hier voor online afspraak maken

WhatsApp

Contact PersonWhatsApp met ons

Bellen

Klik hier om ons te bellen 072-511 91 72