Loading...
Het team van Van Rijn optiek 2018-05-24T14:50:55+00:00

Het team van Van Rijn optiek

Hallo,

Ik ben Fred Boorsma, het gezicht van Van Rijn Optiek in Alkmaar.

Ik heb de afgelopen 17 jaar in verschillende optiekbedrijven mogen werken voordat de kans zich voordeed Van Rijn Optiek over te nemen. Hierdoor heb ik een zeer gedegen basis gelegd om je te helpen met zien. Ik verzorg de oogmetingen en pas ook harde en zachte contactlenzen aan. Het is mijn doel de hoge graad van service die je gewend bent vast te houden en verder uit te bouwen. Hou onze website, instagram enĀ  facebook in de gaten.

Mijn doel is om jou zo goed mogelijk te helpen met uw brillen en contactlenzen en daarmee een langdurige relatie met je op te bouwen en te onderhouden

Ik help je graag met zien bij Van Rijn Optiek in Alkmaar.

Afspraak maken

Online reserveringsformulier

WhatsApp

Contact PersonWhatsApp met ons