Loading...
Hoortoestellen 2018-03-28T07:56:08+00:00

Hoortoestellen

Sinds enige tijd bieden wij u ook  de mogelijkheid om bij Van Rijn Optiek hoortoestellen aan te laten passen. Omdat met enige regelmaat mensen vroegen naar gehoortesten en artikelen voor hoortoestellen is er nagedacht hoe in deze behoefte het beste kon worden voorzien. Daarnaast zijn service en klantvriendelijkheid belangrijke zo niet de meest belangrijke kernwaarden van Van Rijn Optiek. Dus moet er ook altijd nagedacht worden hoe de service verbeterd kan worden.

Firma Oorwerk

Hoor oplossingen zijn, net als kijk oplossingen, vakwerk en een specialisme. In de firma Oorwerk hebben we een gedegen strategische partner gevonden. Zij hebben klantvriendelijkheid en vakkennis net zo hoog in het vaandel staan als wijzelf. Waarmee zij diezelfde hoge kwalitatieve zorg bieden die Van Rijn Optiek ook biedt in de optiek.

Omdat de eerdere vestiging van Oorwerk in Alkmaar verhuist is naar Bergen bleef er ook een vraag bestaan om oplossingen voor het gehoor aan te bieden in Alkmaar. Doordat Van Rijn Optiek gevestigd is in Alkmaar en uitstekend bereikbaar met eigen en openbaar vervoer was de samenwerking een logische en goede keuze . U kunt tevens tot vlak voor de deur en gratis parkeren.

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op of kijk op onze websites ;

www.oorwerk.nl

Afspraak maken

Online reserveringsformulier

WhatsApp

Contact PersonWhatsApp met ons