Nieuws

Van Rijn Optiek introduceert; Het kidsplan!

By 4 oktober 2019 maart 4th, 2021 No Comments

Heeft jouw kind een bril nodig? Vindt je dat ook zo duur? Daarom hebben wij het kidsplan ontwikkeld;  De eerste bril schaf je aan met een leuke korting en daarnaast spaar je voor een laag bedrag per maand voor de volgende bril.

Omdat kinderogen veranderen tijdens de groei, kan na verloop van tijd de sterkte wijzigen, waardoor andere glazen noodzakelijk zijn. Ook kan het nodig zijn de bril te vervangen of repareren wanneer er tijdens het spelen of sporten iets misgaat.

Zorgeloos voordeel

Om je te ontzorgen in het geval er een reparatie, een nieuwe bril of nieuwe glazen nodig zijn, hebben wij een speciaal Kidsplan ontwikkeld. Dit plan biedt jou als ouder een aantal voordelen. Het eerste voordeel: direct 50% korting! Wanneer je bij ons een kinderbril aanschaft en intekent op het Kidsplan, betaal je slechts 50% van de complete bril.

Het Kidsplan sluit je af voor 2 jaar en je betaalt gedurende deze periode € 9,95 per maand. In die 2 jaar krijg je elke 2e, 3e of 4e bril en zonnebril voor de helft van de normale prijs. Zelfs op de reparaties die buiten de garantie vallen, krijg je van ons 50% korting.

Zorgverzekering

Heb je een aanvullend pakket bij jouw zorgverzekering afgesloten? Dan is het mogelijk dat wij de bril voor jouw kind kunnen declareren.

Voorwaarden

Je kunt het Kidsplan ook eenvoudig met 2 jaar verlengen, want na 2 jaar is het weer tijd voor een nieuwe bril!

Het Kidsplan geldt voor kinderen tot en met 13 jaar. Je mag het plan nog starten of voortzetten in het jaar dat jouw kind 12 wordt.

De voordelen van het Kidsplan op een rij:

 • Direct 50% korting op de eerste complete bril
 • Duidelijke kosten
 • Ook mogelijkheden tot declareren
 • 50% korting op:
  • Reservebrillen
  • Zonnebrillen
  • Sportbril
  • 2e, 3e of 4e bril

Kom dus naar winkel en informeer naar de mogelijkheden!

Maak direct een afspraak

Van Rijn Optiek

Author Van Rijn Optiek

More posts by Van Rijn Optiek

Leave a Reply