fbpx
Nieuws

Zorgvergoedings weken bij Van Rijn Optiek

By 9 december 2020 maart 4th, 2021 No Comments

ZORGVERGOEDINGSWEKEN bij Van Rijn Optiek t/m 31-12-2020!

Collega ondernemers moesten helaas de deuren sluiten 🙏. Opticiens en audiciens zijn essentiële beroepen en behoren tot de uitzonderingen en blijven open ! Pak daarom nog uw kans tot en met 31 december bij Van Rijn Optiek in Alkmaar tijdens de ZORGVERGOEDINGSWEKEN!

Onze ogen zijn onbewust de hele dag voor ons bezig en daarom kan het lang duren voordat je doorhebt dat jouw zicht is veranderd of dat er ongemakken zijn opgetreden. Dit terwijl er een hoop mogelijkheden zijn op het gebied van brillen, lenzen en oogzorg.

En dat is maar goed ook: in de afgelopen jaren is ons kijkgedrag namelijk drastisch veranderd. Tegenwoordig kijken we vele uren per dag naar een beeldscherm, of dat nou een computer, smartphone of televisie is. Hierdoor is onze kijkbehoefte veranderd en wanneer we hier geen rekening mee houden kan dit leiden tot problemen als slecht zicht droge ogen en hoofdpijn.

Loop niet onnodig lang rond met deze klachten: er zijn diverse oplossingen beshikbaar die passen bij uw kijkgedrag. Vooral nu het einde van het jaar nadert en je mogelijk nog recht hebt op een zorgvergoeding voor een nieuwe bril of lenzen, is het verstandig om nog even langs te komen.

Wij helpen je met scherp zien en vinden jouw ooggezondheid belangrijk, daarom houden wij tot en met 31 december de Zorgvergoedingsweken. Je bent dan van harte welkom voor een gratis oogmeting en persoonlijk advies op basis van jouw specifieke kijkgedrag en behoeftes. Als blijkt dat wij je een passende kijkoplossing kunnen bieden, krijg je 10% korting op een nieuw montuur en verdubbelen wij bovendien jouw zorgvergoeding.

Kom je ook even bij ons langs voor deskundig en persoonlijk advies? Hopelijk zien we je snel.

Maak direct een afspraak

Wilt u ook weten hoe gezond uw ogen zijn en of uw zicht nog optimaal is? Maak dan snel een afpsraak. Tijdens de ZORGVERGOEDINGSWEKEN krijgt u 10% KORTING op een nieuw montuur en wij verdubbelen uw zorgvergoeding tot en met 31 december 2020!

Klik op bovenstaande button of bel / app naar: 072-5119172. We kijken graag met u mee, dus kom vooral langs voor advies.

Tot snel bij Van Rijn Optiek in Alkmaar .

NEEM EEN KIJKJE IN ONZE WINKEL

Van Rijn Optiek

Author Van Rijn Optiek

More posts by Van Rijn Optiek

Leave a Reply