Loading...
Van Rijn Optiek is er voor brillen, contactlenzen en hoortoestellen 2018-05-15T10:47:14+00:00

Van Rijn Optiek is er voor brillen, contactlenzen en hoortoestellen

Helpen met zien

Welkom bij Van Rijn Optiek! Al sinds 1997 een begrip in Alkmaar en omstreken voor persoonlijke service, kwaliteit en vakkennis. Van Rijn Optiek is er voor brillen en contactlenzen en allebei met een zeer breed assortiment zodat we u optimaal kunnen helpen met zien. De brillen in ons assortiment zijn niet op elke hoek te koop en zijn met veel kunde en passie gemaakt . Je hebt dus iets unieks en van topkwaliteit.

Kom eens binnen om te zien wat er voor je bij zit.

silhoutte
lookkino
le tanneur
charmant
marc-jacobs
Espirit
Adidas

Afspraak maken

Online reserveringsformulier

WhatsApp

Contact PersonWhatsApp met ons

Dit vinden mensen van ons

Goede service

28 maart 2018

Ik koop al jaren mijn contactlenzen bij van Rijn, lekker makkelijk online bestellen en een belletje als ze klaar liggen. Makkelijk en snel. En altijd een gratis ogen check als ik de lenzen ophaal

Michel

Geweldige service

28 februari 2018

Ik kom speciaal uit Den Haag naar deze opticien, geweldige service en amicale mensen!

Jessica Banis

Geweldig

1 november 2017

Alle tijd voor de klant. Goede hulp bij keuze monteur, opmeten ook naar volle tevredenheid. Zeer snelle levering van de bril, met top glazen. Voor mij geen andere glazen meer dan varilux x serie glazen. In een woord geweldig.

Ria

Vriendelijke en geduldige service!

22 november 2016

Ik kan Van Rijn Optiek alleen maar aanbevelen. Goeie service en vooral klantvriendelijk.

Mr. T

Top opticien

5 oktober 2016

Wil je relaxed geadviseerd worden ga dan naar deze echte opticien. Fred rekent voor zijn contactlenzen normale prijzen. Ik ben er blij mee

Dolf

Uitstekende service, goede kwaliteit

16 juli 2016

Uitstekende ervaring bij deze opticien. Ik kan er altijd snel terecht en wordt goed geholpen. De oogmetingen zijn uitgebreid en van juiste kwaliteit. Zeer vriendelijke en gezellige eigenaar en medewerker(s), die altijd helpen en advies geven. Het is duidelijk dat er wordt gekeken het beste voor de klant. Zeker een aanrader voor Alkmaar en omgeving.

Sandy

Fijne klantvriendelijkheid, deskundige mensen, top service.

13 juli 2016

Ik liet nieuwe lenzen in m’n oude montuur zetten. Geen enkel probleem. Geen verkooppraatje om me óók een (duur) montuur aan te smeren. Top service. Aanrader…!!

MJJW

Top service

13 juli 2016

Ik ben ontzettend vriendelijk geholpen toen ik op zoek was naar een nieuwe bril. De oogmeting was professioneel en hierna werd ik keurig geholpen bij het uitzoeken van een montuur.

Yvonne

Jouw mening telt