Beeldschermbril/ Multimediabril

Ervaar je ook dat het je moeite kost met een leesbril of een multifocale bril ontspannen te kijken naar beeldschermen? Dat is heel vervelend maar daar is een oplossing voor; De beeldschermbril!

Wat doet de beeldschermbril?

De beeldschermbril zorgt ervoor dat u ontspannen met een natuurlijke hoofdhouding naar uw beeldscherm(en) kan kijken, maar ook dat u uw gewone leeswerk kan doen. Hierdoor kunt u zonder lichamelijke ongemakken en vermoeide ogen langdurig uw werk doen achter uw pc, telefoon of tablet Wij meten al uw kijkhoudingen voor dit soort werkzaamheden en dat doen we op 2 manieren;
• Inventarisatie van uw werkomgeving
• Een uitgebreide oogmeting.

Deze twee metingen gecombineerd zorgen voor de juiste glaskeuze waardoor u weer met plezier en ontspanning achter uw pc en tablet kan werken.

Kom langs de winkel of maak direct een afspraak

Blauw licht

Licht is essentieel om te kunnen zien en voor het algeheel welzijn maar er zijn ook soorten licht die schadelijk voor ons zijn. De bekendste daarvan is UV licht, maar net zo schadelijk is blauw licht. Blauw violet licht wordt uitgezonden door de zon maar het zijn vooral onze elektronische apparaten die dit licht in hoge concentratie uitzenden. Daarom is het ook zeer aan te raden u hiertegen te beschermen. Het filter doet het volgende;

De blauw/violet filter- en het UV-filter helpen oogaandoeningen en oogziekten te voorkomen; Het noodzakelijk blauw/turquoise licht wat wel belangrijk is voor ons biologisch ritme en voor een helder zicht wordt wel doorgelaten.

Voor meer informatie hierover klik op onderstaande links;
http://www.engineersonline.nl/artikelen/id1141-verborgen-gevaren-van-modern-licht-video.html
http://www.reviewofoptometry.com/continuing
_education/tabviewtest/lessonid/109744/

Kom langs de winkel of maak direct een afspraak

Is een beeldschermbril alleen geschikt voor achter de PC?

Nee zeker niet. Hoewel mensen hem daar het meeste voor zullen gebruiken is deze bril geschikt voor alles wat net buiten de leesafstand valt denk daarbij aan piano spelen, schilderen en nog veel meer activiteiten op korte afstand.
Kortom een beeldschermbril zorgt ervoor dat je ontspannen naar je beeldscherm(en) kan kijken en het biedt een optimale bescherming tegen blauwlicht. Daarmee bestrijdt deze bril vervelende symptomen zoals vermoeide ogen en een ongemakkelijke lichaamshouding.

Kom bij ons langs en laat je vrijblijvend voorlichten over de vele mogelijkheden!

Van Rijn Optiek

N.G. Piersonstraat 49
1814 VB Alkmaar
Telefoon: 072-511 91 72
E-mail: info@vanrijnoptiek.nl

WhatsApp chat

 

Openingstijden: 

Maandag     Gesloten
Dinsdag       09:30 – 17:30 uur
Woensdag   09:30 – 17:30 uur
Donderdag  09:30 – 17:30 uur
Vrijdag         09:30 – 17:30 uur
Zaterdag      09:30 – 16:00 uur

AFSPRAAK MAKEN

VOLG ONS OP INSTAGRAM

VOLG ONS OP FACEBOOK

VOLG ONS OP INSTAGRAM

VOLG ONS OP FACEBOOK