Loading...
Contactlenzen 2018-03-28T10:48:12+00:00

Contactlenzen

Bij ons kan je ook terecht voor lenzen. We helpen immers met zien. Contactlenzen zijn net als de bril voor vele doelen geschikt en wij leveren zowel zachte lenzen als harde lenzen in vele varianten en sterktes daarnaast kunnen we die op elke openingsdag aanpassen en controleren. Bel even voor een afspraak of maak hem via deze pagina.

Half jaarlijkse controle

Het is van groot belang je lenzen en ogen regelmatig te laten controleren. Meestal bestel je elk half jaar lenzen dus waarom even niet gelijk controleren of alles nog in orde is? Zeker ook omdat lenzen op het oog gedragen worden is het heel wenselijk dat het goed gecontroleerd word. Ons doel is om je zo lang mogelijk te laten genieten van contactlenzen en als je de lenzen bij ons afneemt zijn de controles inclusief. Controles van lenzen zijn mogelijk op elke dag dat we geopend zijn dus het mogelijkheden te over voor een afspraak.

Heeft u al eerder bij ons contactlenzen afgenomen?
Wilt u uw vorige order graag opnieuw bestellen? Vul dan hieronaast uw gegevens in. Wij bestellen uw vaste producten en stellen u op de hoogte wanneer ze binnen zijn.

Indoen daglenzen

Uitdoen daglenzen

Indoen maandlenzen

Uitdoen maandlenzen

Afspraak maken

Online reserveringsformulier

WhatsApp

Contact PersonWhatsApp met ons