Nieuws

Zorgvergoedingsweken bij Van Rijn Optiek

By 29 november 2022 No Comments

ZORGVERGOEDINGSWEKEN bij Van Rijn Optiek tot 31-12-2022!

Het einde van het jaar is bijna aangebroken! Dat betekent dat u de laatste kans hebt om uw zorgvergoeding te gebruiken. Als u voor 31 december bij ons langskomt, checken we samen uw zorgverzekering om te kijken of u dit jaar recht heeft op een vergoeding. En dat is niet het enige, u profiteert ook van 21% BTW-korting op een complete bril*!

Nieuw jaar, nieuwe stijl
Er is geen beter moment om te gaan voor een nieuwe look. Neem een kijkje in onze ruime collectie aan stijlvolle monturen en bekijk uzelf letterlijk door een andere bril. Zo creëert u op een voordelige manier uw look voor het nieuwe jaar !

Pak daarom je kans tot en met 31 december bij Van Rijn Optiek in Alkmaar tijdens de ZORGVERGOEDINGS WEKEN!

 

Wilt u ook weten hoe gezond uw ogen zijn en of uw zicht nog optimaal is? Maak dan snel een afspraak. Tijdens de ZORGVERGOEDINGSWEKEN checken we samen uw zorgverzekering om te kijken of u dit jaar recht heeft op een vergoeding. En dat is niet het enige, u profiteert ook van 21% BTW-korting op een complete bril*!

Klik op bovenstaande button of bel / app naar: 072-5119172. We kijken graag met u mee, dus kom vooral langs voor advies.

Tot snel bij Van Rijn Optiek in Alkmaar .

NEEM EEN KIJKJE IN ONZE WINKEL

Van Rijn Optiek

Author Van Rijn Optiek

More posts by Van Rijn Optiek

Leave a Reply