Nieuws

Handig, tijdens de zomer een reservebril en daglenzen!

By 13 juli 2020 maart 4th, 2021 No Comments

Handig, reservebril en daglenzen bij Van Rijn Optiek in Alkmaar!

De 1e week van de zomervakantie zit er alweer op.  Heb je al plannen of bedacht wat je allemaal gaat doen? Je kunt natuurlijk lekker op vakantie gaan, maar wij kijken er ook naar uit om leuke dingen te doen in de eigen omgeving. Lekker een dagje naar het strand of fietsen door een van de vele natuurgebieden.  Ook hier in de buurt zijn mooie bossen te vinden om er even tussenuit te zijn.
Wanneer je wat langer op pad gaat, is het wel zo handig om een reservebril te hebben. Want je wilt niet zonder komen te zitten. Heb je er nog geen of is de oude aan vervanging toe? Bij Van Rijn optiek koop je al een enkelvoudige bril voor slechts € 149,-.
Wanneer je buiten veel tijd doorbrengt, raden wij aan daglenzen te overwegen. Doordat de lenzen maar een dag gedragen hoeven te worden, hoef je niet moeilijk te doen met het schoonmaken ervan. Hierdoor zijn ze erg hygiënisch en dat komt goed van pas nu het zo warm is en bacteriën zich snel kunnen vermenigvuldigen, Met daglenzen kies je dus voor optimaal comfort met minimale inspanning.
Benieuwd of daglenzen iets voor jou zijn? Probeer ze dan eens uit. Je kunt nu vijf paar daglenzen gratis uitproberen. Kom langs de winkel voor meer informatie.
We kijken graag met u mee, dus kom vooral langs voor advies.
Geniet van uw zomer!

Tot snel bij Van Rijn Optiek in Alkmaar.

NEEM EEN KIJKJE IN ONZE WINKEL

Van Rijn Optiek

Author Van Rijn Optiek

More posts by Van Rijn Optiek

Leave a Reply