Nieuws

Zonnebril (op sterkte) ๐Ÿ˜Žnu met 25% KORTING

By 26 mei 2020 maart 4th, 2021 No Comments

Zonnebril (op sterkte) ๐Ÿ˜Ž nu met 25% KORTING bij Van Rijn Optiek in Alkmaar!

Hou je er ook zo van, buiten zijn en genieten van het zonnetje ๐ŸŒž ? Even een kopje koffie drinken in de tuin of op het balkon, of een rondje wandelen of fietsen. Let je er wel op dat je een zonnebril ๐Ÿ•ถ draagt wanneer je buiten bent?

Veilig genieten โœ….
Uv-bescherming is belangrijk. Niet alleen voor jouw huid, maar รณรณk voor jouw ogen. Goede uv-bescherming kan namelijk het verschil betekenen tussen goed blijven zien of slechtziend worden. Wij helpen je graag aan een stijlvolle zonnebril voor optimale uv-bescherming en daarom krijg je tijdelijk โžก๏ธ 25% korting! (*)

Uv-straling en kinderogen โœ…
Een goede zonnebril is niet alleen goed voor jouzelf maar รณรณk voor je kinderen, partner en overige familie. Want wist je dat oogschade door uv-straling op latere leeftijd kan leiden tot diverse oogziektes? Uit een peiling van het Oogfonds blijkt echter dat maar liefst 82% van de kinderen op een zonnige dag in Nederland GEEN zonnebril draagt. Dat is nergens voor nodig, want met een zonnebril kan je zorgeloos, comfortabel en met optimaal zicht genieten van de zon รฉn van jouw ogen.

Personal Shopping โœ…
Zien we je snel om een zonnebril uit te zoeken die jouw zomerse look compleet maakt? We hebben maatregelen getroffen zodat je veilig kan langskomen en hygiรซnisch brillen kan passen. Je kan ook een personal shopping-afspraakmaken dan kijken we op veilige afstand een-op-een met je mee en hebben we alle tijd om een mooi montuur voor jou uit te zoeken.

Tot snel bij Van Rijn Optiek in Alkmaar.

Plan hier een afspraak

NEEM EEN KIJKJE IN ONZE WINKEL

Van Rijn Optiek

Author Van Rijn Optiek

More posts by Van Rijn Optiek

Leave a Reply