Nieuws

Oogmeet weken!

By 1 juli 2021 oktober 20th, 2021 No Comments

GRATIS OOGMETING, GRATIS SECOND OPINION EN 10% KORTING!

Onze ogen werken ongemerkt de hele dag voor ons. Daarom kan het lang duren voordat u doorhebt dat uw zicht niet meer optimaal is.

OOGMEET WEKEN BIJ VAN RIJN OPTIEK
Bij Van Rijn Optiek is ons motto “Helpen met zien” en daarom houden wij de hele maand juli speciale oogmeet weken. U bent dan van harte welkom voor een gratis oogmeting t.w.v. €39,95 en persoonlijk advies op basis van uw specifieke kijkgedrag en -behoeftes. Heeft u ergens anders een bril gekocht en bent u niet tevreden, kom dan bij ons langs voor een gratis second opinion

In de afgelopen jaren is ons kijkgedrag namelijk drastisch veranderd. Tegenwoordig kijken we vele uren per dag naar een beeldscherm, of dat nou een computer of kantoor of een smartphone in huis is. Voor optimaal kijkcomfort is het belangrijk dat uw zichtoplossing aansluit bij uw kijkgedrag. Voor een beeldscherm zou een computerbril bijvoorbeeld een oplossing kunnen zijn en buiten doet u er verstandig aan om een goede zonnebril te dragen.

Loop niet onnodig lang rond met verminderd zicht of lichamelijke klachten: een goede bril verhoogt het kijkplezier. Komt u ook snel even bij ons langs?

Wanneer ons zicht slechter wordt, zijn onze ogen in staat om dit zelf te corrigeren. Dit brengt echter fysieke klachten met zich mee die je niet direct aan je ogen zou linken, zoals hoofdpijn of vermoeide ogen. Ook als je al een bril draagt, raken je ogen gewend aan de sterkte en kun je toch klachten ervaren.

Kortom:
Kom bij ons langs voor een gratis oogmeting of gratis second opinion. Bij aanschaf van een bril krijgt u ook nog eens op 10% korting op uw aankoop!

Klik hier voor het maken van een afspraak.

We kijken graag met u mee, dus kom vooral langs voor advies.

Tot snel bij Van Rijn Optiek in Alkmaar .

NEEM EEN KIJKJE IN ONZE WINKEL

Van Rijn Optiek

Author Van Rijn Optiek

More posts by Van Rijn Optiek