Nieuws

JOS-Eyewear en Nina & Max bij van Rijn Optiek

By 19 oktober 2021 No Comments

JOS-Eyewear en Nina & Max nu ook bij Van Rijn Optiek

JOS-Eyewear is een onafhankelijk, authentiek en echt oorspronkelijk en beschermd merk.

Sinds 2001 is het een uniek ontwerperslabel van monturen en mode-accessoires, zoals horloges, riemen e.d..

De halfjaarlijkse nieuwe collecties onderscheiden zich door gelimiteerde oplages en betaalbare trendvolgende exclusiviteit.

Massaproduktie is absoluut niet het geval “vertel een individueel verhaal met het dragen van een JOS” zegt jos baijens, interieur-architect en produktontwerper.

De produkten zijn alleen te verkrijgen bij onafhankelijke zelfstandige opticiens in Nederland, en een aantal andere europese landen. Dus slaag voor een trendy en eigentijdse bril van JOS-eyewear nu ook bij van Rijn Optiek in Alkmaar.

Nina & Max: Dutch design, vakmanschap & persoonlijke service

Nina & Max is een toonaangevend Nederlands brillenmerk, waar wij de mede-oprichters van zijn. De monturen worden ontworpen in Amsterdam. Bij Nina & Max houden ze net als jij van niet moeilijk doen. Hun concept is daarom simpel en transparant. Voor een vast bedrag van € 98,- koop je een complete en trendy bril óf zonnebril op sterkte met enkelvoudige glazen. Nina & Max combineert dutch design met de kwaliteiten van ons als zelfstandig opticien. Zo krijg je bij de bril ook nog eens vakmanschap én persoonlijke service. De glazen zijn in de meeste gevallen op voorraad zodat je jouw nieuwe bril direct mee kunt nemen.

Klik hier voor het maken van een afspraak.

We kijken graag met u mee, dus kom vooral langs voor advies.

Tot snel bij Van Rijn Optiek in Alkmaar .

NEEM EEN KIJKJE IN ONZE WINKEL

Van Rijn Optiek

Author Van Rijn Optiek

More posts by Van Rijn Optiek